Новини

Ми не боїмося відповідальності та взяли на себе зобов'язання Quality Pledge (Запоруки Якості)

Ми не боїмося відповідальності та взяли на себе зобов'язання Quality Pledge (Запоруки Якості)

Слово «якість» ми всі чуємо настільки часто, що іноді воно втрачає сенс і перетворюється на кліше. Проте для нас в ЄНП це безумовно не кліше. Навпаки, наша робота суттєво відрізняє нас від компаній, які продають не якісні дані, але дешеві.

ЄНП насправді добре працює з якістю, і не лише в Чеській Республіці, а й по всьому світу, чим ми дуже пишаємося.

Ми добре усвідомлюємо, що наші клієнти приймають важливі стратегічні рішення, іноді вартістю мільйони крон або євро, на підставі даних, які ми збираємо. Це не тільки маркетингові рішення, але й виробничі, ділові чи соціальні. Дані низької якості ніколи не створять надійної основи для таких рішень, тож ми з ентузіазмом привітали ініціативу кількох іноземних партнерів щодо Запоруки Якості Quality Pledge.

Прийняття цього зобов’язання не є для нас ані новим, ані складним. Ми просто продовжимо виконувати свою справу, як робили це раніше, з тією лише різницею, що тепер ми відчуваємо необхідність ширше висвітлювати дану тему у нашій галузі, особливо у глобальному масштабі.

Поділяємо думку, що недостатньо лише сумлінно проводити опитування,важливими є також прозорість процедур та стандартизація вимірювання якості опитувань. Тож ми раді бути компанією, яка братиме активну участь у розвитку даних напрямків. Побажайте нам у цьому успіхів.
Щоб дізнатися більше, перегляньте вебінар про Quality Pledge.

‹ Назад

Опубліковано 20 трав. 2024 р., 18:33:14